136- GÜZEL DOĞUM HİKAYELERİ İÇİN EL ELE

Güncelleme Tarihi: 14/03/2018

Doğum; biyolojik, psikolojik ve kültürel süreçleri içinde barındıran doğal bir süreç olmakla beraber anneye heyecan, mutluluk ve aynı zamanda korku veren bir deneyimdir. Olumlu doğum algısı yolunda, “Hep Birlikte Güzel Doğum Hikayeleri İçin Elele” konulu etkinlik, Paydaş Kurum Altındağ Belediyesi işbirliğiyle 12/03/2018 tarihinde Altındağ Karakum Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’nde; Sayın Yöneticimiz Prof. Dr. Yaprak ÜSTÜN başkanlığında ve Sayın Saadet TİRYAKİ’NİN katılımıyla, temel misyonu kadın sağlığı ve farkındalığını artırmak olan S.B.Ü. Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık çalışanları, kadınlarla biraraya gelip gebelik, doğum süreci ve kadın üreme sağlığını ilgilendiren konulardaki bilgi ve deneyimlerini paylaştılar.

GÜZEL DOĞUM

HİKAYELERİ İÇİN