194- 2017-2018 Eğitim-Öğretim Dönemi KÜÇÜK MELEKLERDEN Yılsonu Sergisi

Güncelleme Tarihi: 04/07/2018

2017-2018 Eğitim-Öğretim Dönemi  KÜÇÜK MELEKLERDEN Yılsonu Sergisi

SBÜ. Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Küçük Melekler Kreş ve Çocuk Bakımevi 2017-2018 Eğitim-Öğretim dönemi Yılsonu Sergisi açılışı Hastane Yöneticisi Prof.Dr. Yaprak Üstün ve Hastane Yönetiminin katılımıyla yapıldı. Sergiyi büyük bir ilgiyle gezen Hastane Yönetimine kreş personeli ve resim-seramik öğretmeni tarafından ürünlerin oluşum süreçleri hakkında bilgi verildi.
Düşünen, akıl yürüten, minik elleriyle bunları kağıda döken Küçük Meleklerin bir yıl boyunca ürettiklerinin yer aldığı sergide 4, 5 ve 6 yaş grubu çocukların eserleri kreş personelinin özverili ve özenli çalışmaları ile sergiye hazır hale getirildi. Sergide çocukların bireysel resimleri, grup çalışmaları, proje çalışmaları, beyin fırtınaları, Türk Büyükleri, yazıp resmettikleri hikayeler, üç boyutlu ürünler, cam, taş ve ahşap boyama, seramik ürünler, ebru çalışmaları…gibi birçok ürün sergilendi. Bir yıl boyunca çocukların gösterdikleri gelişimi ailelerine gösterme fırsatı da sunan sergi Hastane Yönetimi, aileler ve sergiyi gezen hasta yakınları tarafından oldukça beğenilerek gezildi.