107- KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM GÜNCEL LİTERATÜRÜN ANALİZİ SEMPOZYUMU

Güncelleme Tarihi: 19/01/2018

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde, 2017 yılına ait kadın hastalıkları ve doğum alanında çıkan bilimsel çalışmalara yönelik olarak Güncel Literatürün Analizi Sempozyumu yapılmıştır.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Sayın Prof. Dr. Yaprak ÜSTÜN yaptığı açılış konuşması ile bu toplantının kadın hastalıkları ve doğum asistan ve uzmanlarına aynı zamanda öğretim üyelerine çok faydalı olacağını belirterek; “Tek hekimin; jinekoloji, riskli gebelik ve doğum, reprodüktif endokrinoloji ve infertilite ve jinekolojik onkoloji gibi alt disiplinlere tamamen hakim olması güç olmaktadır, ancak konunun uzmanı hocalarımızın yaptığı güncel literatür derlemesi ile bilgiler tazelenecek, bu bilgiler klinik yaklaşımlar ve gelecekte yapılacak olan çalışmalara ışık tutacak ve farklı fikirlerin oluşması yönünde altyapı sağlayacaktır.” şeklinde açılış konuşmasını yapmıştır.

• 1.JPG
  • 2.JPG