274- RELAKTASYON ÇALIŞTAYI ÖN ÇALIŞMA TOPLANTISI

Güncelleme Tarihi: 23/01/2019

RELAKTASYON ÇALIŞTAYI ÖN ÇALIŞMA TOPLANTISI

Ekran Alıntısı.JPG

Relaktasyon; Herhangi bir nedenle  emzirmeyi bırakmış sütü gelmeyen annelerin yeniden bebeğini emzirmesini  ve emzirmenin devamlılığını sağlamak amacıyla yürütülen süreçtir.

Bu bağlamda hastanemizin relaktasyon polikliniğinin kapsamını genişletmek amacıyla Hastane Başhekimi Prof.Dr. Yaprak ÜSTÜN Başkanlığında “Relaktasyon Çalıştayı Ön Çalışma Toplantısı” Kadın Doğum Uzmanı, Yenidoğan Uzmanı, Genel Cerrahi Uzmanı, Endokrin Uzmanı, Diyetisyen, Psikolog, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları  (GETAT) Uzmanı, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü, Ebe ve hemşire katılımıyla 22.Ocak 2019 tarihinde  saat 14:30’da gerçekleştirilmiştir.

relaktasyon.jpg