320- 25-31 Mayıs Etik Haftası

Güncelleme Tarihi: 31/05/2019

ztb etik sunum.pptx

“En Büyük Değer Yaşamdır”
(25-31 Mayıs Etik Haftası)

Kamuda etik kültürünü yerleştirmek üzere çalışmalar yapmak veya yaptırmak, bu konuda yapılacak çalışmalara destek olmak ve etik uygulamayı gözetlemek görev ve yetkisi çerçevesinde, 25-31 Mayıs Etik Günü ve Haftası nedeni ile personelimizin farkındalığının arttırılmasını amaçladığımız programımız Hastane Başhekimimiz Prof. Dr. Yaprak Üstün’ün Başkanlığında,  Gülhane Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Deontoloji Anabilim Dalı Uzman Eczacı Elif Avaner’in Etik konulu sunumu ile gerçekleşmiştir. Programa tüm yönetim ekibi, ebe ve hemşireler katılmıştır.