326- GEBELERDE KARPAL TÜNEL SENDROMU

Güncelleme Tarihi: 08/08/2019

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Gülsemin ERTÜRK ÇELİK, hastanemiz davetlisi olarak ‘’Gebelerde Karpal Tünel Sendromu’’ konulu eğitim vermiştir.

Eğitim Prof. Dr. Yaprak ÜSTÜN Başkanlığında Hastanemiz çalışan hekimlerinin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Karpal Tünel Sendromu’nun teşhis ve tedavisinde pratik yaklaşımlarında ele alındığı eğitimle farkındalık oluşturma açısından önemli bir adım atılmıştır. Uzmanı Dr. Gülsemin ERTÜRK ÇELİK’e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.